اجتماعافغانستانجهانخبرسیاستمهاجرتمهاجرین

هشدار سازمان بین‌المللی مهاجرت درباره کلاهبرداری در افغانستان

خبرگزاری دید: سازمان بین‌المللی مهاجرت (IOM) در افغانستان هشدار داد افرادی با تظاهر به نمایندگی از این سازمان، وعده کمک‌های بشردوستانه در ازای دریافت پول می‌دهند.

در بیانیه‌ای که امروز سه‌شنبه(۲۶ حوت) منتشر شد، این سازمان اعلام کرد از وقوع چنین فعالیت‌های کلاهبرداری آگاه است و از عموم مردم خواست هنگام مواجهه با افراد ناشناس محتاط باشند.

سازمان بین‌المللی مهاجرت تاکید کرده‌است که تمامی خدمات آن رایگان است و دریافت کمک‌های بشردوستانه در هیچ مرحله‌ای مستلزم پرداخت وجه نیست. این نهاد از شهروندان خواست هرگونه رفتار مشکوک یا درخواست پول به نام IOM را گزارش کنند و اهمیت آگاهی عمومی در پیشگیری از تقلب را برجسته کرد.

هشدار این سازمان در حالی صادر شده که نیازهای بشردوستانه در سراسر افغانستان همچنان بالا است و بسیاری از خانواده‌های آسیب‌پذیر به خدمات سازمان‌های کمک‌رسان وابسته‌اند، موضوعی که خطر سوءاستفاده را افزایش می‌دهد.

گزارش‌های بین‌المللی نیز از افزایش کلاهبرداری‌های مرتبط با کمک‌های بشردوستانه در مناطق بحران‌زده خبر داده‌اند؛ جایی که افراد کلاهبردار با تظاهر به نمایندگی از سازمان‌های معتبر، جمعیت‌های آواره را هدف قرار می‌دهند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا