تروریسمجنگخبرمنطقه

عاصم‌منیر: تروریست‌ها را در هر نقطه هدف قرار خواهیم داد

خبرگزاری دید: مارشال عاصم منیر، فرمانده کل نیروهای دفاعی و ارتش پاکستان، در دیدار با جمعی از علما و روحانیون در راولپندی بر عزم این کشور برای مقابله قاطع با تروریزم تأکید کرده است. او گفته که پاکستان تروریست‌ها را «در هرکجا که باشند» هدف قرار خواهد داد.

عاصم‌منیر: تروریست‌ها را در هر نقطه هدف قرار خواهیم داد

در بخش‌هایی از سخنان او پیام‌هایی خطاب به کابل نیز مطرح شده است. عاصم منیر از طالبان خواسته تا مانع استفاده از خاک افغانستان برای انجام حملات علیه پاکستان شوند و تأکید کرده که اسلام‌آباد هیچ‌گونه خشونت داخلی را به بهانه تحولات منطقه‌ای، از جمله جنگ ایران و آمریکا، تحمل نخواهد کرد.

فرمانده ارتش پاکستان همچنین نقش علما را در تقویت وحدت ملی، مقابله با افراط‌گرایی و جلوگیری از انتشار اطلاعات نادرست مهم دانسته است.

در این نشست به تلاش‌های دیپلماتیک پاکستان برای کاهش تنش‌های منطقه‌ای در پی تحولات اخیر نیز اشاره شده و ارتش بر ضرورت حفظ انسجام ملی در شرایط حساس کنونی تأکید کرده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا