اجتماعجهانخبر

برخورد هواپیمای ایرکانادا با موتر در میدان‌هوایی در نیویورک

خبرگزاری دید: در پی برخورد یک هواپیمای مسافربری ایر کانادا اکسپرس با یک موتر پس از فرود در میدان‌هوایی لاگواردیا نیویورک، مقام‌های امریکایی بامداد دوشنبه تمامی پروازها در این میدان‌هوایی را متوقف کردند.

این هواپیما که از مونترال وارد نیویورک شده بود، پس از فرود با یک وسیله نقلیه خدماتی در باند یا محوطه میدان‌هوایی برخورد کرد. هنوز جزئیات دقیقی از علت حادثه و میزان خسارات احتمالی منتشر نشده است.

اداره هوانوردی فدرال امریکا اعلام کرد به‌دلیل این حادثه اضطراری، دستور توقف کامل پروازها در لاگواردیا تا ساعت ۰۵:۳۰ به وقت گرینویچ صادر شده است. همچنین در اطلاعیه‌ای جداگانه به پیلوت‌ها هشدار داده شده که احتمال دارد این محدودیت‌ها تا ساعت ۱۸:۰۰ ادامه یابد.

بر اساس گزارش رسانه‌ها، مقام‌های هوانوردی نسبت به تمدید این محدودیت‌ها هشدار داده و احتمال ادامه اختلال در پروازها را بالا ارزیابی کرده‌اند.

در همین حال، ویدئوهایی تأییدنشده در شبکه‌های اجتماعی منتشر شده که ظاهراً آسیب‌دیدگی در بخش دماغه هواپیما را نشان می‌دهد، اما این تصاویر تاکنون به‌صورت رسمی تأیید نشده‌اند.

پیش از وقوع این حادثه نیز، مسوولان میدان‌هوایی لاگواردیا نسبت به بروز اختلال در پروازها به‌دلیل شرایط نامساعد جوی هشدار داده بودند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا