جنگجهانخبرسیاستنظامی

سخاوت بی‌مرز کشمیری‌ها؛ موج همدلی بی‌نظیر با مردم ایران

خبرگزاری دید: از زمان آغاز جنگ آمریکا و رژیم صهیونیستی با جمهوری اسلامی ایران، گروهی از مسلمانان در منطقه کشمیر تحت کنترل هند ـ هزاران کیلومتر دورتر از مرزهای ایران ـ با برپایی غرفه‌هایی اقدام به جمع‌آوری کمک‌های مردمی برای آسیب‌دیدگان جنگ در ایران کرده‌اند.

بر اساس گزارش‌ها، شماری از ساکنان منطقه اموال شخصی، پس‌اندازهای نقدی، زیورآلات طلا و نقره و حتی ظروف مسی و برنجی خود را به این غرفه‌ها اهدا می‌کنند. برخی از ثروتمندان کشمیر نیز کمک‌های خود را مستقیماً به حساب بانکی تعیین‌شده از سوی سفارت ایران در دهلی‌ نو واریز می‌کنند.

میزان این کمک‌ها از روز شنبه و همزمان با برگزاری مراسم عید فطر افزایش یافته است. سفارت ایران در هند نیز با قدردانی از این اقدام‌ها اعلام کرده که مهربانی مردم کشمیر «هرگز فراموش نخواهد شد.»

از زمان آغاز جنگ آمریکا و رژیم صهیونسیتی با ایران، کشمیر تحت کنترل هند شاهد تجمعات و اعتراضات گسترده‌ای در محکومیت این جنگ و در واکنش به شهادت آیت‌الله خامنه‌ای، رهبر شهید انقلاب اسلامی بوده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا