افغانستانحوادث طبیعیمحیط زیست

پیش‌بینی باران و سیلاب در بخش‌های وسیعی از کشور

خبرگزاری دید: ریاست هواشناسی نسبت به بارش‌های نسبتاً شدید و خطر سیلاب در ۱۴ ولایت هشدار داده است.

ریاست هواشناسی وزارت ترانسپورت و هوانوردی با نشر اعلامیه‌ای اعلام کرده است که براساس آخرین پیش‌بینی‌های این نهاد، امروز سه‌شنبه (۱۱ حمل) بخش‌های وسیعی از کشور شاهد بارندگی خواهند بود که در برخی مناطق می‌تواند منجر به جاری شدن سیلاب‌های آنی شود.

در این اعلامیه آمده است که ولایت‌های کنر، ننگرهار، میدان وردک، لوگر، پکتیا، خوست، پکتیکا، غزنی، زابل، غور، هرات، بادغیس، سرپل و فاریاب شامل این هشدار می‌شوند و احتمال بارش باران در این مناطق نسبتاً بالا ارزیابی شده است.

براساس معلومات ارائه‌شده، میزان بارندگی در نقاط مختلف این ولایت‌ها بین ۱۰ تا ۲۰ میلی‌متر پیش‌بینی شده که می‌تواند باعث بالا آمدن سطح آب دریاها، سرازیر شدن سیلاب در مناطق کوهستانی و آب‌گرفتگی در مناطق پایین‌دست شود.

ریاست هواشناسی همچنان هشدار داده است که باشندگان مناطق آسیب‌پذیر، به‌ویژه در نزدیکی دریاها و مسیر سیلاب‌ها، باید اقدامات احتیاطی لازم را روی دست گیرند و از رفت‌وآمدهای غیرضروری در جریان بارندگی‌های شدید خودداری کنند.

همچنان از نهادهای مسئول خواسته شده تا برای جلوگیری از خسارات احتمالی، آمادگی لازم را داشته باشند و در صورت نیاز اقدامات فوری را به اجرا بگذارند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا