افغانستانخبرمواد مخدر

فراغت ۳۰۰ معتاد صحت‌یاب‌شده از آموزش‌های تخنیکی و حرفه‌ای در کابل

خبرگزاری دید: وزارت کار و امور اجتماعی حکومت طالبان اعلام کرد که ۳۰۰ تن از معتادان صحت‌یاب‌شده، پس از چهار ماه آموزش‌های نظری و عملی در مرکز تخنیکی و حرفه‌ای پلچرخی کابل، از دوره‌های آموزشی فارغ شده و تصدیق‌نامه دریافت کرده‌اند.

فراغت ۳۰۰ معتاد صحت‌یاب‌شده از آموزش‌های تخنیکی و حرفه‌ای در کابل

این افراد در رشته‌هایی چون خیاطی، برق تعمیرات، بوت‌دوزی، بیک‌دوزی و ترمیم وسایل برقی خانگی آموزش دیده‌اند.

محمد زاهد احمدزی، معین امور وزارت کار و امور اجتماعی در این مراسم گفت که فراهم‌سازی آموزش‌های فنی و حرفه‌ای برای معتادان صحت‌یاب‌شده، گامی مهم در بازگشت آنان به زندگی عادی و تبدیل‌شدن به افراد مسئول در جامعه است.

وی افزود که این وزارت افزون بر کابل، در سایر ولایت‌ها نیز برای بیش از ۱۰۵۰۰ تن زمینه آموزش‌های تخنیکی را فراهم کرده و تلاش دارد این برنامه را گسترش دهد.

در این مراسم، از فارغان خواسته شد تا از مهارت‌های کسب‌شده برای تأمین معیشت حلال و بازگشت مؤثر به جامعه استفاده کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا