افغانستانحوادث طبیعیخبر

هشدار هواشناسی: باران شدید و سیلاب در سراسر کشور

خبرگزاری دید: ریاست هواشناسی حکومت طالبان با صدور هشدار تازه اعلام کرده که احتمال وقوع باران شدید، رعدوبرق، بادهای تند و سیلاب‌های آنی در ۳۲ ولایت وجود دارد. این وضعیت از روز سه‌شنبه، ۱۸ حمل آغاز می‌شود و تنها ولایت‌های فراه و نیمروز از این سامانه بارشی مستثنا هستند.

بر اساس پیش‌بینی این اداره، میزان بارندگی در نقاط مختلف کشور بین ۱۰ تا ۶۵ میلی‌متر خواهد بود؛ رقمی که در برخی مناطق می‌تواند خطر سیلاب‌های ناگهانی، آب‌گرفتگی و تخریب راه‌ها را افزایش دهد.

همچنین هواشناسی هشدار داده که در ساحات مرتفع و مناطق سردسیر، از جمله سالنگ‌ها، احتمال برفباری سنگین وجود دارد. این شرایط می‌تواند باعث لغزش برف، مسدود شدن مسیرهای کوهستانی و اختلال در رفت‌وآمد شود.

اداره هواشناسی از مردم، به‌ویژه ساکنان مناطق سیلاب‌خیز، خواسته است با رعایت تدابیر احتیاطی، از توقف در کنار دره‌ها، بستر رودخانه‌ها و مسیرهای سیلابی خودداری کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا