افغانستاناقتصاد و توسعهحکومتخبرمنطقه

دیدار وزیر صنعت و تجارت طالبان با والی اندیجان ازبیکستان

خبرگزاری دید: وزارت صنعت و تجارت حکومت طالبان اعلام کرد که نورالدین عزیزی، وزیر این وزارت، در دیداری با والی ولایت اندیجان ازبیکستان، در مورد تقویت روابط اقتصادی، توسعه همکاری‌های تجاری و جلب سرمایه‌گذاری‌های مشترک گفت‌وگو کرده است.

در این نشست، طرح‌های مشخص در بخش‌های تولیدی، ترانزیت و همکاری‌های فرهنگی مورد بررسی و استقبال قرار گرفت.

وزارت صنعت و تجارت حکومت طالبان امروز با نشر خبرنامه‌ای اعلام کرد که نورالدین عزیزی، وزیر این وزارت، با والی ولایت اندیجان ازبیکستان دیدار کرده و دو طرف در مورد گسترش همکاری‌های اقتصادی و تجاری میان افغانستان و ازبیکستان گفت‌وگو کرده‌اند.

براساس خبرنامه، در این نشست درباره سرمایه‌گذاری در تولید تخم‌مرغ، ایجاد کارخانه سمنت، پروسس پنبه، تولید کفش چرمی و افزایش ظرفیت تردد موترهای ترانزیتی تا یک‌هزار موتر در روز بحث صورت گرفته است.

همچنین دو طرف پیشنهاد ایجاد پرواز مستقیم، توسعه همکاری‌های فرهنگی و سرمایه‌گذاری مشترک در بخش‌های مختلف را مطرح کرده‌اند که با استقبال هر دو جانب روبه‌رو شده است.

وزارت صنعت و تجارت طالبان افزوده که برای پیگیری عملی این توافقات، تیم‌های مشخص کاری از سوی هر دو طرف تعیین شده و قرار است نشست‌های بعدی برای نهایی‌سازی طرح‌ها برگزار شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا