پرونده ویژه: تجاوز آمریکایی-صهیونی علیه ایرانخبرسیاستمنطقه

زرداری: نقش پاکستان در میانجی‌گری ایران و آمریکا کلیدی بود

خبرگزاری دید: رئیس‌جمهور پاکستان در دیدار با نخست‌وزیر این کشور، از نقش فعال و کلیدی اسلام‌آباد در تسهیل گفت‌وگوها میان ایران و آمریکا قدردانی کرد.

آصف علی زرداری رئیس جمهور پاکستان در دیدار با «شهباز شریف»نخست وزیر این کشور  از عملکرد دولت در عرصه دیپلماسی منطقه‌ای، به‌ویژه در زمینه میانجی‌گری میان ایران و ایالات متحده آمریکا، تقدیر کرده است.

بر اساس بیانیه رسمی منتشرشده، رئیس‌جمهور پاکستان با تأکید بر اهمیت نقش‌آفرینی فعال این کشور در تحولات منطقه، تلاش‌های «اسلام‌آباد» را در کاهش تنش‌ها و ایجاد بستر گفت‌وگو میان طرفین «سازنده و مؤثر» توصیف کرد.

وی همچنین بر ضرورت تداوم این رویکرد دیپلماتیک برای تقویت ثبات و امنیت در منطقه تأکید کرد.

در این دیدار، شهباز شریف نیز با اشاره به سیاست خارجی دولت، اعلام کرد که پاکستان همواره از راه‌حل‌های مسالمت‌آمیز و گفت‌وگو محور برای حل اختلافات بین‌المللی حمایت کرده و در این مسیر به ایفای نقش مسئولانه خود ادامه خواهد داد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا