جهانخبرسیاست

گاردین: ادعای ترامپ درباره عبور کشتی‌های غیر‌ایرانی از تنگه‌هرمز دروغ است

خبرگزاری دید: روزنامه گاردین در گزارشی اعلام کرد که ادعای ترامپ درباره عبور بیش از ۲۰ شناور غیرایرانی از تنگه هرمز با واقعیت‌های موجود همخوانی ندارد.

گاردین: ادعای ترامپ درباره عبور کشتی‌های غیر‌ایرانی از تنگه‌هرمز دروغ است

بر اساس این گزارش، برخی مقامات کاخ سفید به رسانه‌های آمریکایی گفته‌اند که از زمان آغاز محاصره، بیش از ۲۰ شناور غیرایرانی از تنگه هرمز عبور کرده‌اند.


با این حال، داده‌های شرکت تحلیل بازار انرژی Kpler نشان می‌دهد که ترافیک دریایی در این مسیر همچنان به‌طور قابل توجهی پایین‌تر از سطح معمول است.

طبق گزارش Kpler، تنها شش شناور در روز نخست محاصره از تنگه هرمز عبور کرده‌اند و سطح تردد همچنان کاهش‌یافته باقی مانده است. این شرکت همچنین تأکید کرده که اعتماد مالکان کشتی‌ها به شرایط منطقه پایین است و عدم قطعیت، تصمیم‌گیری برای عبور از این مسیر را تحت تأثیر قرار داده است.

در همین حال، شرکت کشتیرانی آلمانی Hapag-Lloyd اعلام کرده است که تا اطلاع ثانوی و تا زمان کاهش تنش‌ها، عبور کشتی‌های خود از تنگه هرمز را از سر نخواهد گرفت.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا