پرونده هاپرونده ویژه: تجاوز آمریکایی-صهیونی علیه ایرانجنگجهانخبرمنطقه

پژوهشکده آمریکایی کاتو: پایگاه‌های آمریکا آسیب‌پذیر شده‌اند

خبرگزاری دید: یک گزارش از مؤسسه کاتو نشان می‌دهد که درگیری‌های اخیر، آسیب‌پذیری پایگاه‌های نظامی ایالات متحده آمریکا در خطوط مقدم را آشکار کرده است.

پژوهشکده آمریکایی کاتو: پایگاه‌های آمریکا آسیب‌پذیر شده‌اند

بر اساس این گزارش، حملات هوایی نتوانسته‌اند سرنوشت جنگ را تعیین کنند و در مقابل، ایران توانسته است به مقاومت خود ادامه دهد؛ موضوعی که به گفته این پژوهشکده، واشنگتن را به سمت استفاده از مسیرهای دیپلماتیک سوق داده است.

در ادامه این تحلیل آمده است که ایران همچنان به وارد کردن خسارت‌های نظامی ادامه داده و حضور حدود ۴۰ هزار نیروی آمریکایی در منطقه، یک «بانک اهداف وسوسه‌برانگیز» برای تهران ایجاد کرده است.

این ارزیابی در حالی مطرح شده که تنش‌ها در منطقه همچنان ادامه دارد و اعلام یکجانبه آتش‌بس از سوی دونالد ترامپ، ناکامی او در تحقق اهداف خود علیه جمهوری اسلامی ایران را بیش از پیش برملا کرده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا