افغانستانجهانخبرسیاست

وزیر دفاع پاکستان: هند از افغانستان برای بی‌ثبات‌سازی پاکستان استفاده می‌کند

خبرگزاری دید: خواجه محمد آصف، وزیر دفاع پاکستان، گفته‌است که هند از طریق افغانستان درحال پیشبرد «جنگ نیابتی» علیه پاکستان است و این موضوع نگرانی‌ها درباره وضعیت امنیتی منطقه را افزایش داده‌است.

به گزارش رسانه‌ها، خواجه محمد آصف در گفت‌وگو با شبکه تلویزیونی خصوصی اظهار داشته که افغانستان عملاً به‌عنوان نیروی نیابتی برای هند عمل می‌کند. او افزوده که دهلی نو از خاک افغانستان برای بی‌ثبات‌سازی پاکستان استفاده می‌کند.

وی همچنان گفته‌است که گروه‌های طالبان پاکستانی و افغانستانی از حمایت هند برخوردار هستند.

وزیر دفاع پاکستان تاکید کرده که کشورش خواهان ثبات و صلح در منطقه است و تلاش دارد روابط خود را با کشورهای همسایه بر اساس احترام متقابل و همکاری حفظ کند. او سیاست پاکستان را مبتنی بر همزیستی مسالمت‌آمیز توصیف کرده و افزود که اسلام‌آباد به‌عنوان همسایه مسوول، به دنبال تامین هماهنگی و ثبات منطقه‌ای است.

خواجه محمد آصف همچنین بر اهمیت اولویت دادن به منافع ملی تاکید کرده و از همه طرف‌ها در این کشور خواست تا منافع شخصی را کنار گذاشته و در راستای اهداف کلان ملی عمل کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا