حقوق بشرخبرسیاستمنطقه

پاکستان بر تشکیل کشور مستقل فلسطین تأکید کرد

خبرگزاری دید: پاکستان بار دیگر در سازمان ملل بر حمایت خود از تشکیل دولت فلسطین در مرزهای ۱۹۶۷ تأکید کرد.

پاکستان بر تشکیل کشور مستقل فلسطین تأکید کرد

عاصم افتخار احمد، نماینده پاکستان در سازمان ملل، همزمان با سالروز «نکبت»، در سخنانی با اشاره به تداوم درگیری‌ها و وضعیت انسانی در نوار غزه گفت: شرایط کنونی این منطقه را می‌توان «نکبت جدید» توصیف کرد؛ وضعیتی که در نتیجه ادامه اشغال، گسترش شهرک‌سازی‌ها و تشدید حملات شهرک‌نشینان شکل گرفته است.

وی با انتقاد از سیاست‌های رژیم صهیونیستی در کرانه باختری و غزه تأکید کرد که ادامه این روند، چشم‌انداز صلح را تضعیف کرده و بحران انسانی را به سطحی بی‌سابقه رسانده است.

وی ادامه دادکه جامعه جهانی نباید در برابر این وضعیت بی‌تفاوت بماند و لازم است اقدامات مؤثری برای توقف خشونت‌ها و پایان اشغال انجام شود.

نماینده پاکستان همچنین بار دیگر موضع ثابت اسلام‌آباد را در حمایت از تشکیل دولت مستقل فلسطینی بر اساس مرزهای پیش از سال ۱۹۶۷ اعلام کرد و گفت این کشور، راه‌حل دو دولتی را تنها مسیر ممکن برای دستیابی به صلح پایدار در منطقه می‌داند.

پاکستان تأکید کرده است که قدس شریف باید به عنوان پایتخت دولت مستقل فلسطین در هر توافق نهایی به رسمیت شناخته شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا