امنیت و حوادثجهانخبرسیاستنظامی

برخورد و سقوط دو جنگنده ارتش امریکا در آیداهو

خبرگزاری دید: دو فروند جنگنده پیشرفته نیروی دریایی ایالات متحده امریکا هنگام اجرای نمایش هوایی در ایالت آیداهو، با یکدیگر برخورد و ساقط شدند.

به گفته مقام‌های امریکایی، دو فروند جنگنده نوع «ای‌ای-۱۸ جی» هنگام اجرای مانور هوایی با یکدیگر برخورد کردند.

سخنگوی نیروی دریایی امریکا اعلام کرده‌است که این حادثه ناوقت شب یکشنبه، در دومین و آخرین روز نمایش هوایی «گان‌فایتر اسکایز» در نزدیکی پایگاه هوایی «ماونتین هوم» در ایالت آیداهو رخ داده‌است. هر چهار عضو خدمه از هواپیماها بیرون پریده و نجات یافتند.

براساس گزارش‌ها، تمامی خدمه توانستند پیش از سقوط، با استفاده از سیستم خروج اضطراری از جنگنده‌ها بیرون شوند. مقام‌ها وضعیت صحی آنان را «با ثبات» اعلام کرده‌اند، اما جزییاتی درباره احتمال زخمی‌شدن آنان منتشر نشده‌است.

پس از وقوع این رویداد، آتش‌سوزی در محل حادثه رخ داده و مسوولان پایگاه هوایی برای مدت کوتاهی وضعیت قرنطینه امنیتی اعلام کردند. همچنین ادامه برنامه نمایش هوایی لغو شد.

«کیم سایکس» از مسوولان نهاد برگزارکننده نمایش هوایی «سیلور وینگز آو آیداهو» به رسانه‌های محلی گفته‌است که در این برخورد به هیچ فردی در داخل پایگاه نظامی آسیب نرسیده‌است.

مقام‌های امریکایی گفته‌اند که بررسی علت دقیق این برخورد هوایی آغاز شده و نتایج تحقیقات بعداً منتشر خواهد شد.

نمایش هوایی «گان‌فایتر اسکایز» آخرین بار در سال ۲۰۱۸ برگزار شده بود؛ رویدادی که در آن نیز یک خلبان/ پیلوت گلایدر در جریان حادثه‌ای جان باخته بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا