اجتماعاقتصاد و توسعهخبرسیاستمحیط زیست

تأکید طالبان و سومالی بر توسعه پایدار شهری در مجمع جهانی باکو

خبرگزاری دید: رئیس اداره حفاظت محیط زیست طالبان و وزیر شهرسازی سومالی در حاشیه فروم جهانی شهری باکو درباره توسعه پایدار شهری و همکاری‌های محیط زیستی گفت‌وگو کردند.

مطیع‌الحق خالص، رئیس عمومی اداره حفاظت محیط زیست طالبان، در جریان حضور در سیزدهمین فروم جهانی شهری (WUF13) در باکو، پایتخت جمهوری آذربایجان، با وزیر شهرسازی سومالی دیدار و درباره راه‌های توسعه همکاری‌های دوجانبه در حوزه مدیریت شهری و حفاظت محیط زیست گفت‌وگو کرد.

در این نشست، دو طرف بر تبادل تجربه در زمینه توسعه شهری پایدار، حفاظت از منابع طبیعی و تقویت همکاری‌های محیط زیستی تأکید کردند.

همچنین موضوعاتی چون مقابله با تغییرات اقلیمی، کاهش آلودگی و ایجاد سازوکارهای مشترک برای افزایش تاب‌آوری شهرها مورد بحث قرار گرفت.

خالص با اشاره به چالش‌های زیست‌محیطی افغانستان، همکاری‌های منطقه‌ای و بین‌المللی را برای مقابله با بحران‌های اقلیمی ضروری دانست.

وزیر شهرسازی سومالی نیز آمادگی کشورش را برای توسعه همکاری‌های مشترک در زمینه مدیریت شهری و محیط زیست اعلام کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا