جهانخبر

بحران آب آشامیدنی در کوبا؛ ۳ میلیون نفر روزانه با کمبود آب مواجه‌اند

خبرگزاری دید: مقام‌های کوبایی اعلام کردند در پی تشدید بحران سوخت و کاهش ظرفیت فعالیت سامانه‌های آبرسانی، نزدیک به ۳ میلیون نفر در این کشور هر روز با کمبود آب آشامیدنی روبه‌رو هستند.

مقام‌های کوبا از گسترش بحران آب آشامیدنی در این کشور خبر داده و اعلام کردند کمبود سوخت، عملکرد بخش‌های حیاتی از جمله سیستم‌های آبرسانی را تحت تاثیر قرار داده است.

بر اساس آمارهای رسمی، حدود سه میلیون نفر از جمعیت این کشور هر روز با اختلال در دسترسی به آب مواجه هستند؛ موضوعی که نگرانی‌ها درباره شرایط معیشتی و بهداشتی شهروندان را افزایش داده است.

به گفته مسئولان موسسه ملی منابع آب کوبا، شبکه آبرسانی کشور در حال حاضر تنها با حدود ۳۷ درصد سوخت مورد نیاز خود فعالیت می‌کند.

این کمبود موجب شده بسیاری از ایستگاه‌های پمپاژ آب نتوانند با ظرفیت کامل کار کنند و روند انتقال آب به مناطق مختلف با وقفه و محدودیت همراه شود.

مقام‌های کوبایی همچنین تاکید کرده‌اند که بخش آب از بزرگ‌ترین مصرف‌کنندگان انرژی در کشور به شمار می‌رود و کمبود سوخت، علاوه بر عملیات پمپاژ، روند تعمیر و نگهداری خطوط انتقال، رفع نشتی‌ها و پاکسازی تاسیسات آبی را نیز مختل کرده است.

به گفته آنان، ادامه این وضعیت می‌تواند مشکلات زیرساختی موجود را تشدید کند.
از سوی دیگر، کمبود ارز و محدودیت‌های وارداتی باعث کاهش دسترسی به برخی مواد شیمیایی مورد نیاز برای تصفیه آب شده است.

مسئولان هشدار داده‌اند که این مسئله می‌تواند فرآیند تصفیه و توزیع آب سالم را با چالش‌های بیشتری مواجه کند.

دولت کوبا، تحریم‌های آمریکا ومحدودیت‌های اعمال‌شده بر تامین انرژی را از عوامل اصلی بحران کنونی می‌داند و از آن با عنوان «محاصره انرژی» یاد می‌کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا