افغانستانامنیت و حوادثتروریسمخبرسیاستمنطقه

کرزی به اتحادیه اروپا: افغانستان قربانی تروریزم ناشی از سیاست‌های پاکستان است

خبرگزاری دید: حامد کرزی، رئیس‌جمهور پیشین کشور، با تاکید بر روابط تاریخی و دوستانه افغانستان با کشورهای اروپایی، از همکاری‌ها و کمک‌های بشردوستانه اروپا به مردم افغانستان قدردانی کرد و در عین حال، ریشه بحران‌های امنیتی جاری در منطقه را به سیاست‌های پاکستان در حمایت از افراط‌گرایی نسبت داد.

حامد کرزی در پیامی اظهار داشت که افغانستان از معدود کشورهای منطقه است که بیش از یک قرن روابط صمیمانه و سازنده با کشورهای اروپایی و نهادهای وابسته به اتحادیه اروپا داشته و همواره تعامل مثبت با این کشورها را حفظ کرده‌است.

وی با اشاره به وضعیت کنونی پاکستان گفت مشکلات امنیتی این کشور نتیجه سیاست‌های چند دهه‌ای اسلام‌آباد در حمایت از گروه‌های افراطی و استفاده از آن‌ها به‌عنوان ابزار سیاست خارجی برای پیشبرد اهداف خصمانه علیه افغانستان بوده‌است.

رئیس‌جمهور پیشین افغانستان همچنین از کایا کالاس، مسوول سیاست خارجی و امنیتی اتحادیه اروپا و معاون کمیسیون اروپا، خواست تا در ارزیابی تحولات منطقه، واقعیت‌های موجود را در نظر گرفته و توجه داشته باشد که افغانستان و مردم آن طی سال‌های گذشته قربانی تروریزم و پیامدهای ناشی از این سیاست‌ها بوده‌اند.

کرزی تاکید کرده که مردم افغانستان ضمن قدردانی از همکاری‌های دوامدار کشورهای اروپایی، خواهان گسترش و تحکیم هرچه بیشتر روابط دوستانه میان افغانستان و اروپا هستند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا