اسلایدشوافغانستانحکومتخبر

طالبان نیاز اداره مبارزه با حوادث به تلفن هوشمند را تأیید کرد

خبرگزاری دید: رئیس اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث طالبان در مکتوبی داخلی اعلام کرده است که کارمندان این اداره برای نجات جان و مال آسیب‌دیدگان حوادث طبیعی به تلفن‌های هوشمند «نیاز جدی» دارند.

نورالدین ترابی، رئیس اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث طالبان، گفته است کارمندان این اداره برای انجام مأموریت‌های امدادرسانی، هماهنگی عملیات و نجات جان و مال آسیب‌دیدگان به تلفن‌های هوشمند نیاز دارند.

ترابی در این مکتوب از تلفن‌های هوشمند به‌عنوان ابزاری ضروری برای پیشبرد فعالیت‌های مرتبط با مدیریت حوادث و رسیدگی به وضعیت آسیب‌دیدگان یاد کرده است.

با این حال، وی تأکید کرده که ممنوعیت استفاده از این تلفن‌ها همچنان به قوت خود باقی خواهد ماند.

رئیس اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث طالبان افزوده است که هرگونه تغییر در این سیاست منوط به صدور دستور جدید از سوی رهبر طالبان خواهد بود.

وی از مسئولان و کارکنان این اداره خواسته است تا زمان ابلاغ دستور تازه، به ممنوعیت موجود پایبند بمانند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا