اجتماعاسلایدشوافغانستانخبرسیاست

عبدالغنی برادر در رأس هیات طالبان به مراسم تشییع امام شهید می‌رود

خبرگزاری دید: منابع رسانه‌ای وابسته به حکومت طالبان از نهایی شدن سفر ملا عبدالغنی برادر، معاون اقتصادی رئیس‌الوزرای طالبان، به تهران برای شرکت در مراسم تشییع و خاکسپاری امام شهید خبر دادند. این سفر در پی دعوت رسمی جمهوری اسلامی ایران از مقامات طالبان و در چارچوب رایزنی‌های دیپلماتیک میان دو طرف انجام می‌شود.

رسانه‌های وابسته به حکومت طالبان گزارش داده‌اند که ملا عبدالغنی برادر، معاون اقتصادی رئیس‌الوزرای طالبان، ریاست هیات اعزامی این گروه به تهران برای شرکت در مراسم تشییع و خاکسپاری امام شهید را بر عهده خواهد داشت.

بر اساس این گزارش‌ها، جمهوری اسلامی ایران پیش‌تر با ارسال دعوت‌نامه رسمی، از مقامات ارشد حکومت طالبان برای حضور در این مراسم دعوت کرده بود. در همین زمینه، علی‌رضا بیکدلی، سفیر ایران در کابل، دعوت‌نامه رسمی را به ملا عبدالواسع، رئیس اداره امور ریاست‌الوزرای طالبان، تحویل داده بود.

رادیو حریت، رسانه نزدیک به حکومت طالبان، به نقل از منابع خود اعلام کرد که برنامه سفر عبدالغنی برادر در مراحل پایانی قرار دارد و ترکیب نهایی هیات اعزامی به‌زودی مشخص خواهد شد. همچنین رایزنی‌ها درباره سطح مشارکت هیات و هماهنگی‌های دیپلماتیک با سفارت ایران در کابل ادامه دارد.

بر اساس گزارش رسانه‌های ایرانی، مراسم تشییع و خاکسپاری امام شهید از روز شنبه هفته آینده آغاز خواهد شد.

اعزام هیات بلندپایه طالبان به تهران، نشانه‌ای از تداوم تعاملات سیاسی و دیپلماتیک میان کابل و تهران در شرایط حساس کنونی ارزیابی می‌شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا