اجتماعپرونده ویژه: تشییع پیکر امام شهیدمنطقه

تی‌آرتی: مراسم تشییع رهبر شهید در ایران به نمایش قدرت و انسجام تبدیل شد

خبرگزاری دید: شبکه دولتی تی‌آرتی ترکیه در گزارشی تحلیلی نوشت که مراسم تشییع پیکر رهبر شهید انقلاب اسلامی در تهران با حضور گسترده مردم آغاز شده و به یکی از بزرگ‌ترین تجمعات عمومی در ایران طی دهه‌های اخیر تبدیل شده است.

بر اساس این گزارش، پیش‌بینی می‌شود طی سه روز برگزاری مراسم در پایتخت، بین ۱۵ تا ۲۰ میلیون نفر برای ادای احترام حضور یابند؛ رقمی که از این رویداد به‌عنوان یکی از بزرگ‌ترین گردهمایی‌های مردمی از سال ۱۳۶۸ تاکنون یاد می‌کند.

TRT تأکید کرده که این مراسم علاوه بر جنبه سوگواری، بازتابی از نمایش قدرت و انسجام سیاسی و اجتماعی در ایران در برابر آمریکا و رژیم صهیونیستی تلقی می‌شود.

در این گزارش همچنین به حضور گسترده عزاداران در مصلای تهران، استفاده از پرچم‌های سرخ به‌عنوان نماد انتقام و سر دادن شعارهای مختلف اشاره شده و این موارد نشانه‌ای از فضای بسیج عمومی و حمایت مردمی توصیف شده است.

تی‌آرتی ترکیه همچنین نوشته که تدابیر گسترده امنیتی، کنترل حریم هوایی و حضور برخی مقام‌های خارجی بر ابعاد منطقه‌ای و بین‌المللی این مراسم افزوده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا