جهانخبرسیاستمنطقه

اکونومیست: جذابیت شهرهای خلیج‌فارس کاهش یافت

خبرگزاری دید: گزارش جدید واحد اطلاعات اکونومیست (EIU) نشان می‌دهد شهرهای حاشیه خلیج فارس، از جمله دبی، در شاخص جهانی زیست‌پذیری سال ۲۰۲۶ بیشترین افت را تجربه کرده‌اند؛ موضوعی که از کاهش جذابیت این شهرها برای مهاجران خارجی حکایت دارد.

اکونومیست: جذابیت شهرهای خلیج‌فارس کاهش یافت

بر اساس تازه‌ترین گزارش واحد اطلاعات اکونومیست (EIU)شهرهای حاشیه خلیج فارس در رتبه‌بندی جهانی زیست‌پذیری با کاهش قابل توجهی مواجه شده‌اند و نسبت به سال‌های گذشته برای مهاجران خارجی جذابیت کمتری دارند.

در این گزارش آمده که دبی که پیش‌تر به‌دلیل فرصت‌های شغلی، درآمدهای بالا، امنیت و سبک زندگی بین‌المللی یکی از مقاصد اصلی نیروی کار خارجی به شمار می‌رفت، اکنون تحت تأثیر تحولات منطقه‌ای و افزایش ریسک‌های ژئوپلیتیکی، بخشی از مزیت رقابتی خود را از دست داده است.

شاخص زیست‌پذیری EIU۱۷۳ شهر جهان را بر اساس پنج معیار اصلی شامل ثبات و امنیت، خدمات بهداشتی، آموزش، فرهنگ و محیط‌زیست، و زیرساخت‌ها ارزیابی می‌کند.

به گزارش اکونومیست، تشدید تنش‌های امنیتی در منطقه، به‌ویژه پیامدهای جنگ‌ ایران با آمریکا و اسرائیل، از عوامل مؤثر بر افت رتبه شهرهای حوزه خلیج فارس در این شاخص بوده و ارزیابی مهاجران و سرمایه‌گذاران از کیفیت زندگی در این شهرها را تحت تأثیر قرار داده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا