اسلایدشواقتصاد و توسعهتجاوز آمریکایی-صهیونی به ایرانجهانخبرسیاستنظامی

اروپا پرداخت داوطلبانه عوارض تنگه هرمز را بررسی می‌کند

خبرگزاری دید: گزارش‌ها حاکی از آن است که طرحی با محوریت عمان برای دریافت عوارض ناوبری در تنگه هرمز در حال بررسی کشورهای اروپایی است.

بر اساس گزارش روزنامه گاردین، کشورهای اروپایی در حال بررسی پیشنهادی هستند که بر اساس آن امکان پرداخت عوارض و هزینه‌های ناوبری برای عبور کشتی‌ها از تنگه هرمز فراهم شود.

طبق این گزارش، اروپا تنها در صورتی از این سازوکار استقبال خواهد کرد که پرداخت این عوارض به‌صورت داوطلبانه و بدون الزام انجام شود.

به نوشته گاردین، این پیشنهاد با الگوبرداری از سازوکار اجرایی تنگه مالاکا، از سوی عمان و با همکاری گروهی از وکلای بریتانیایی تدوین شده است.

هدف از این طرح، ایجاد چارچوبی برای تأمین بخشی از هزینه‌های مرتبط با ناوبری و امنیت کشتیرانی در این آبراه راهبردی عنوان شده است.

این گزارش همچنین حاکی است که عمان پیشنهاد داده است کارشناسان حقوقی خود را برای تشریح ابعاد حقوقی و فنی این طرح به تهران اعزام کند.

تاکنون مقام‌های ایران، اتحادیه اروپا و عمان به‌صورت رسمی درباره جزئیات این پیشنهاد یا روند بررسی آن اظهارنظر نکرده‌اند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا