اجتماعافغانستانخبرزنانسیاست

نمایش توانمندی بانوان کارآفرین در نمایشگاه تولیدات داخلی بدخشان

خبرگزاری دید: نمایشگاه سه‌روزه تولیدات داخلی زنان با حضور ۵۰ غرفه‌دار در ولایت بدخشان و با هدف حمایت از تولیدات بومی و معرفی ظرفیت‌های بانوان کارآفرین آغاز به کار کرد.

نمایشگاه سه‌روزه تولیدات داخلی زنان در ولایت بدخشان با حضور ۵۰ غرفه‌دار آغاز به کار کرد، در این رویداد، بانوان تولیدکننده محصولات خود را در بخش‌های مختلف از جمله صنایع‌دستی، پوشاک، مواد غذایی، محصولات خانگی و دیگر تولیدات بومی در معرض دید بازدیدکنندگان قرار داده‌اند.

برگزارکنندگان این نمایشگاه اعلام کردند هدف از برگزاری این رویداد، حمایت از تولیدات داخلی، ایجاد فرصت برای معرفی توانمندی‌های زنان، توسعه بازار فروش محصولات و تشویق بانوان به فعالیت‌های اقتصادی است.

به گفته مسوولان، چنین نمایشگاه‌هایی می‌تواند نقش مؤثری در تقویت کارآفرینی زنان و رونق اقتصاد محلی ایفا کند.

این نمایشگاه به مدت سه روز ادامه خواهد داشت و فرصت مناسبی برای ارتباط مستقیم تولیدکنندگان زن با مشتریان، فعالان اقتصادی و علاقه‌مندان به محصولات داخلی فراهم می‌کند.

همچنین انتظار می‌رود برگزاری این رویداد، زمینه گسترش فعالیت کسب‌وکارهای کوچک و افزایش حمایت از تولیدات بومی در بدخشان را فراهم سازد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا