اجتماعاسلایدشوافغانستانخبرمنطقهمهاجرتمهاجرین

پاکستان دو و نیم میلیون مهاجر افغانستانی را در کارزار اخراج بازگرداند

خبرگزاری دید: مقام‌های دولت پاکستان و ایالت پنجاب اعلام کرده‌اند که از زمان آغاز کارزار اخراج مهاجران افغانستانی در سال ۲۰۲۳ تاکنون حدود دو میلیون و ۵۹۰ هزار شهروند افغانستان را به کشورشان بازگردانده‌اند. به گفته مقام‌های پاکستانی، این روند همچنان ادامه دارد و برنامه اخراج مهاجران فاقد مدرک اقامت متوقف نخواهد شد.

مقام‌های ایالت پنجاب نیز گزارش داده‌اند که تاکنون ۱۳۸ هزار و ۳۴۲ مهاجر افغانستانی در مراکز نگهداری این ایالت بازداشت و پس از ثبت هویت و بررسی اسناد، از طریق گذرگاه تورخم به افغانستان اخراج شده‌اند. آنان تأکید کرده‌اند که بازرسی بازارها و مناطق مسکونی برای شناسایی مهاجران فاقد مدرک پایان یافته و افغانستانی‌هایی که ویزا یا مجوز قانونی اقامت ندارند، بازداشت و برای طی مراحل اخراج به مراکز نگهداری منتقل می‌شوند.

مقام‌های پنجاب همچنین از باشندگان این ایالت خواسته‌اند حضور مهاجران افغانستانی فاقد مدرک را به پولیس گزارش دهند تا روند شناسایی و اخراج با سرعت بیشتری انجام شود.

همزمان، شماری از مهاجران افغانستانی پیش‌تر گفته بودند که مالکان خانه‌ها از آنان خواسته‌اند هرچه زودتر منازل خود را تخلیه کنند. آنان می‌گویند با تشدید فشارهای امنیتی و اداری، یافتن خانه جدید برای مهاجران فاقد مدرک اقامت تقریباً ناممکن شده است.

اقدام پاکستان برای اخراج گسترده مهاجران افغانستانی از اواخر سال ۲۰۲۳، با انتقاد سازمان‌های حقوق بشری و نهادهای بین‌المللی روبه‌رو شده است. این نهادها هشدار داده‌اند که بازگرداندن اجباری مهاجران، به‌ویژه زنان، کودکان و افراد در معرض خطر، می‌تواند آنان را با تهدیدهای جدی امنیتی و انسانی در افغانستان مواجه کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا