اسلایدشوافغانستانتروریسمجنگخبرسیاستنظامی

ادعای تازه درباره حضور نظامیان حکومت پیشین افغانستان در عملیات ارتش پاکستان در بلوچستان

خبرگزاری دید: فعال سیاسی بلوچ مدعی شد شماری از نظامیان حکومت پیشین افغانستان در کنار نیروهای پاکستانی در عملیات‌های نظامی ایالت بلوچستان مشارکت دارند.

مهرنگ بلوچ، رئیس کمیته همبستگی بلوچ پاکستان مدعی شد ارتش این کشور شماری از نظامیان حکومت پیشین افغانستان را برای مشارکت در عملیات‌های نظامی و سرکوب اعتراضات در ایالت بلوچستان به خدمت گرفته است.

به گفته وی، این موضوع می‌تواند پیامدهای امنیتی و اجتماعی گسترده‌ای برای بلوچستان و همچنین روابط تاریخی میان بلوچ‌ها و افغان‌ها به همراه داشته باشد.

وی همچنین مدعی شد شماری از نیروهای ارتش سابق افغانستان در عملیات نظامی منطقه «زهری» حضور داشته‌اند.

وی افزود: گزارش‌های محلی از منطقه «مستونگ» نیز حاکی است گروهی از این نیروها با حمایت ارتش پاکستان یک مدرسه را تصرف کرده و آن را به پایگاه نظامی تبدیل کرده‌اند.

مقام‌های پاکستان تاکنون واکنشی رسمی به این ادعاها نشان نداده‌اند و این گزارش‌ها نیز به‌صورت مستقل از سوی منابع معتبر بین‌المللی تأیید نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا