افغانستاناقتصاد و توسعهخبر

هیأت ۱۰۰ نفری تاجران کشور راهی اوزبیکستان شد

خبرگزاری دید: رئیس اتاق تجارت و سرمایه‌گذاری افغانستان در رأس هیأتی متشکل از بیش از ۱۰۰ تاجر و سرمایه‌گذار، برای گفت‌وگو درباره گسترش همکاری‌های تجاری و سرمایه‌گذاری مشترک، عازم تاشکند، پایتخت اوزبیکستان، شد.

هیأت ۱۰۰ نفری تاجران کشور راهی اوزبیکستان شد

سید کریم هاشمی، رئیس عمومی اتاق تجارت و سرمایه‌گذاری افغانستان، امروز (سه‌شنبه، ۳۰ سرطان) در رأس هیأتی بلندپایه شامل بیش از ۱۰۰ تن از تاجران و سرمایه‌گذاران کشور، سفر رسمی خود را به تاشکند، پایتخت اوزبیکستان، آغاز کرد.

بر اساس خبرنامه اتاق تجارت و سرمایه‌گذاری افغانستان، این هیأت در سفر خود با والی و مقام‌های محلی ولایت سیردریا دیدار خواهد کرد و همچنین در نشست‌های مشترک با بازرگانان و سرمایه‌گذاران اوزبیکستان شرکت می‌کند.

هدف این سفر، بررسی راه‌های گسترش روابط تجاری، تقویت همکاری‌های اقتصادی، افزایش حجم مبادلات بازرگانی و شناسایی فرصت‌های جدید برای سرمایه‌گذاری مشترک میان افغانستان و ازبیکستان عنوان شده است. این سفر در جهت تلاش‌های دو کشور برای توسعه همکاری‌های اقتصادی و تقویت پیوندهای تجاری دوجانبه انجام می‌شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا