اسلایدشوانفجارجنگخبرسیاستمنطقهنظامی

هدف‌گیری دو نفتکش سعودی در دریای سرخ؛ عربستان حمله انصارالله را تأیید کرد

خبرگزاری دید: در ادامه تشدید تنش‌های منطقه‌ای، انصارالله یمن اعلام کرد که در یک عملیات ویژه، دو نفتکش سعودی به نام‌های «انسیلیا» و «لیلا» را با موشک‌های بالستیک، کروز و پهپاد هدف قرار داده است. عربستان سعودی نیز وقوع آتش‌سوزی در یکی از نفتکش‌ها را تأیید کرده است.

یحیی سریع، سخنگوی انصارالله یمن، بامداد امروز پنجشنبه از انجام یک عملیات دریایی ویژه علیه دو نفتکش سعودی در دریای سرخ خبر داد. به‌گفته او، این نفتکش‌ها به دلیل نقض تصمیم ممنوعیت تردد در دریای سرخ هدف قرار گرفته‌اند و حملات با دقت بالا به اهداف اصابت کرده و منجر به آتش‌سوزی در هر دو شناور شده است.

در بیانیه انصارالله یمن آمده که این عملیات با استفاده از چندین فروند موشک بالستیک، موشک کروز و پهپاد انجام شده و در جریان آن، نزدیک به ۱۰ کشتی دیگر از ادامه مسیر خود صرف ‌نظر کرده و بازگشته‌اند.

انصارالله تأکید کرده که عملیات‌های دریایی علیه عربستان برای تحمیل معادله «محاصره در برابر محاصره» ادامه خواهد یافت و هرگونه اقدام «احمقانه یا تجاوز» علیه یمن با حملات گسترده در عمق خاک عربستان پاسخ داده می‌شود.

ساعاتی بعد، خبرگزاری رسمی عربستان (واس) اذعان کرد که نفتکش سعودی «انسیلیا» در حین حرکت در دریای سرخ هدف حمله قرار گرفته و دچار آتش‌سوزی شده است.

همزمان، خبرگزاری فرانسه گزارش داد که پس از اعلام محاصره بنادر عربستان، دست‌کم ۹ کشتی از عبور از تنگه باب‌المندب منصرف شده‌اند که در میان آن‌ها نفتکش‌هایی از بندر ینبع نیز دیده می‌شوند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا