تروریسمجنگخبرمنطقهنظامی

هلاکت ۳۲ تروریست در عملیات ارتش پاکستان

خبرگزاری دید: ارتش پاکستان اعلام کرد در عملیات‌های اطلاعات‌محور در ایالت‌های خیبرپختونخواه و بلوچستان، ۳۲ عضو شبکه‌های تروریستی وابسته به تحریک طالبان و گروه‌های تجزیه‌طلب بلوچستان کشته شدند.

روابط عمومی ارتش پاکستان گزارش داد که این عملیات‌ها طی ۲۴ ساعت گذشته و با مشارکت یگان‌های زمینی و اطلاعاتی در دو محور «خیبر» و «نوشکی» انجام شد. بر اساس این گزارش، ۲۴ تروریست در منطقه خیبر و ۸ نفر دیگر در نواحی مرزی نوشکی هدف قرار گرفته و کشته شدند. همچنین مقادیری سلاح، تجهیزات ارتباطی و مهمات متعلق به این شبکه‌ها منهدم شد.

ارتش پاکستان تأکید کرد که این عملیات‌ها در چارچوب مقابله با تهدیدات امنیتی ناشی از شبکه‌های تروریستی تحریک طالبان و گروه‌های تجزیه‌طلب بلوچستان صورت گرفته است؛ گروه‌هایی که طی سال‌های اخیر مسئول حملات متعدد علیه غیرنظامیان و نیروهای امنیتی بوده‌اند.

«محسن نقوی» وزیر داخله پاکستان با تقدیر از عملکرد نیروهای امنیتی، اعلام کرد که اجرای طرح ملی «عزم استحکام» با هدف ریشه‌کنی کامل تروریزم مورد حمایت خارجی ادامه خواهد یافت و دولت در این مسیر هیچ‌گونه مماشاتی نخواهد داشت.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا