آثار تاریخیافغانستانخبرگردشگری

بیش از سه هزار نفر از قلعه اختیارالدین و موزیم هرات بازدید کردند

خبرگزاری دید: بیش از سه هزار تن، هم‌زمان با ۲۴ اسد، از قلعه تاریخی اختیارالدین و موزیم هرات بازدید کردند.

بیش از سه هزار نفر از قلعه اختیارالدین و موزیم هرات بازدید کردند

هم‌زمان با ۲۴ اسد، سالروز پیروزی امارت اسلامی افغانستان، بیش از سه هزار تن از شهروندان هرات و باشندگان شماری از ولایت‌های کشور از قلعه تاریخی اختیارالدین و موزیم هرات بازدید کردند.

مسئولان در ریاست اطلاعات و فرهنگ هرات می‌گویند که در میان بازدیدکنندگان، جوانان، محصلان، نوجوانان و گردشگران نیز حضور داشتند و آنان از بخش‌های مختلف این بنای تاریخی و آثار موجود در موزیم هرات دیدن کردند.

حافظ محمد قاسم آخندزاده، آمر گردشگری ریاست اطلاعات و فرهنگ هرات، می‌گوید که به مناسبت ۲۴ اسد، ورود شهروندان به قلعه اختیارالدین و موزیم هرات در این روز رایگان بوده است؛ اقدامی که زمینه حضور گسترده مردم و بازدید آنان از این آبده تاریخی را فراهم ساخت.

به گفته وی استقبال گسترده مردم از قلعه اختیارالدین نشان می‌دهد که شهروندان به تاریخ، فرهنگ و میراث‌های ارزشمند کشور علاقه‌مندی دارند.

آخندزاده ادامه داد که فراهم‌سازی زمینه بازدید رایگان از اماکن تاریخی در مناسبت‌های ملی، فرصت خوبی برای آشنایی نسل جوان با پیشینه تاریخی و فرهنگی افغانستان فراهم می‌کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا