افغانستاناقتصاد و توسعهخبرمعادن افغانستانمنطقه

همکاری‌های اقتصادی افغانستان و بلاروس توسعه می یابد

خبرگزاری دید: دومین نشست کمیسیون مشترک اقتصادی و تجاری حکومت طالبان و بلاروس به ریاست مولوی عطاءالله عمری، وزیر زراعت، آبیاری و مالداری افغانستان، و یوری گورلوف، وزیر زراعت و غذای بلاروس، در شهر منسک برگزار شد.

همکاری‌های اقتصادی افغانستان و بلاروس توسعه می یابد

در این نشست، دو طرف درباره گسترش تجارت و سرمایه‌گذاری، همکاری‌های زراعتی و مالداری، انتقال تکنالوژی، واردات و مونتاژ ماشین‌آلات زراعتی، تولید کودهای کیمیاوی، پروسس مواد غذایی و لبنیات و ایجاد فابریکه‌های مشترک تبادل نظر کردند.

همچنین فرصت‌های سرمایه‌گذاری شرکت‌های بلاروسی در بخش معادن و نفت افغانستان، افزایش صادرات افغانستان به بلاروس، برگزاری نمایشگاه‌های مشترک، آموزش متخصصان افغانستانی و ایجاد میکانیزم‌های بانکی برای انتقال پول و تسهیل سرمایه‌گذاری مورد بحث قرار گرفت.

در بخش زراعت نیز همکاری در زمینه اصلاح نسل گاوهای گوشتی و شیری، تولید ادویه و واکسین حیوانی، پروسس لبنیات و آموزش کارمندان تخنیکی بررسی شد.

در پایان، دو طرف برای پیگیری و عملی‌سازی توافقات، بر ایجاد یک گروه کاری مشترک به ریاست معینان دو کشور توافق کردند. این نشست گامی در راستای گسترش روابط اقتصادی، تجاری و سرمایه‌گذاری میان افغانستان و بلاروس خوانده شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا