آزادی بیانافغانستانحقوق بشرخبرسیاستمنطقهمهاجرین

۲ خبرنگار افغانستانی در پاکستان بازداشت شدند

خبرگزاری دید: منابع می‌گویند که پولیس پاکستان ۲ خبرنگار پیشین تلویزیون شمشاد را در آن کشور بازداشت کرده است.

2 خبرنگار افغانستانی در پاکستان بازداشت شدند

به نقل از منابع، عابد مومند و ابراهیم امیری دو خبرنگار پیشین تلویزیون شمشاد روز گذشته(جمعه، ۳۰ اسد) دز شهر پیشاور،خیبرپختونخوا از سوی پولیس پاکستان بازداشت شده اند.

پس از سقوط نظام جمهوری و سختگیری طالبان در قبال رسانه ها و خبرنگاران، بسیاری از اصحاب رسانه، برای طی مراحل درخواست پناهندگی، کشور را به مقصد کشورهایی چون پاکستان ترک کرده اند.

مومند و امیری نیز برای بررسی درخواست پناهندگی‌شان از سوی کشورهای غربی، دو ماه اخیر را در پیشاور زندگی می کردند.

مقامات پاکستان تا کنون در این باره اظهار نظر نکرده اند اما سرنوشت رسانه‌گران افغانستان در پاکستان همواره با ابهام و خطر اخراج اجباری مواجه بوده است.
پیش از این نیز خانواده‌های سید قاسم هاشمی و حامد احساس، خبرنگار و سینماگر افغانستانی گفته‌ بودند که این دو نفر در ۱۳ سرطان در اسلام‌آباد پاکستان ناپدید شده‌ و با گذشت نزدیک به ۲ ماه، هنوز از سرنوشت آنان اطلاعی ندارند. آنان می‌گویند که پیگیری این رویداد با پولیس، تاکنون بی‌نتیجه بوده است.

.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا