دسته بندی نشده

احیای مسجد جامع خواجه عبدالله انصاری در گازرگاه هرات

خبرگزاری دید: کار بازسازی و احیای مجدد مسجد جامع بزرگ خواجه عبدالله انصاری در گازرگاه هرات با هزینه ۱۰۷ میلیون افغانی به پایان رسید و این مسجد پس از دو سال کار ساختمانی، با ظرفیت پذیرش ۱۰ هزار نمازگزار به بهره‌برداری سپرده شد.

مسجد جامع بزرگ خواجه عبدالله انصاری در منطقه گازرگاه ولایت هرات پس از تکمیل عملیات بازسازی، رسماً افتتاح و در اختیار نمازگزاران قرار گرفت. این مسجد که پیش از این به‌طور کامل تخریب شده بود، با هزینه ۱۰۷ میلیون افغانی و مطابق با معیارهای فنی در دو طبقه و با زیربنای سه هزار متر مربع دوباره ساخته شده است.

بر اساس اطلاعات ارائه‌شده، این مسجد ظرفیت پذیرش حدود ۱۰ هزار نمازگزار را دارد. همچنین در کنار بازسازی ساختمان اصلی، امکاناتی از جمله وضوخانه معیاری، فضای سبز، کتابخانه و پارکینگ نیز برای استفاده مراجعه‌کنندگان ایجاد شده است.

هزینه ساخت این پروژه با کمک مالی خیرین تأمین شده و روند اجرای آن طی دو سال گذشته ادامه داشته است.

نوراحمد اسلام‌جار، والی طالبان در هرات، در مراسم افتتاح این مسجد، بازسازی آن را گامی مهم در جهت حفظ جایگاه مساجد و فراهم‌سازی فضای مناسب برای عبادت شهروندان عنوان کرد و از تمامی افرادی که در تکمیل این پروژه سهم داشته‌اند، قدردانی نمود.

مسجد جامع گازرگاه شریف از اماکن مذهبی شناخته‌شده در هرات است و سالانه میزبان شمار زیادی از نمازگزاران و زائران از مناطق مختلف این ولایت می‌باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا