جنگجهانخبرسیاستصلحنظامی

ویتکاف و کوشنر برای احیای مذاکرات صلح وارد مسکو شدند

خبرگزاری دید: استیو ویتکاف و جرد کوشنر، فرستادگان ایالات متحده، امروز شنبه (۱۴ سنبله) وارد مسکو شدند تا تلاش‌ها برای ازسرگیری روند متوقف‌شده صلح و پایان جنگ روسیه و اوکراین را دوباره فعال کنند.

خبرگزاری دولتی تاس روسیه گزارش داده که این دو مقام امریکایی در میدان‌هوای مسکو از سوی کی‌ریل دیمیتریف، نماینده روسیه، استقبال شدند.

این سفر در حالی انجام می‌شود که حملات هوایی میان روسیه و اوکراین تشدید شده است. ولودیمیر زلنسکی، رییس‌جمهور اوکراین، اعلام کرده که کشورش در جریان سفر فرستادگان امریکا حملات هوایی را متوقف خواهد کرد و از مسکو نیز خواسته است اقدام مشابهی انجام دهد.

تلاش‌های واشنگتن برای پایان جنگ که اکنون وارد پنجمین سال خود شده، در ماه‌های اخیر با کاهش شتاب روبه‌رو شده است. تمرکز امریکا در شش ماه گذشته عمدتاً بر جنگ با ایران قرار داشته است.

ویتکاف و کوشنر آخرین‌بار در ماه جنوری به مسکو سفر کرده و با ولادیمیر پوتین، رییس‌جمهور روسیه، در کرملین دیدار کرده بودند. آنان تاکنون به کی‌یف سفر نکرده‌اند؛ اما زلنسکی گفته است که انتظار دارد این دو فرستاده روز یکشنبه وارد پایتخت اوکراین شوند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا