تروریسمجنگخبرسیاستنظامی

ارتش پاکستان: ۲۱ «تروریست» را در خیبرپختونخوا کشتیم

خبرگزاری دید: ارتش پاکستان اعلام کرده که در چند عملیات جداگانه در مناطق مرزی ایالت خیبرپختونخوا، ۲۱ فرد مسلح را که اسلام‌آباد آنان را «تروریست‌های مورد حمایت هند» می‌خواند، کشته است.

روابط عمومی ارتش پاکستان در بیانیه‌ای گفته که ۱۰ فرد مسلح در جریان عملیات پاکسازی در شمال وزیرستان کشته شده‌اند و با احتساب این افراد، شمار تلفات نیروهای نفوذی در این منطقه به ۲۵ نفر رسیده است.

بر اساس این بیانیه، در یک درگیری جداگانه در منطقه مرزی نیز هفت فرد مسلح دیگر کشته شده‌اند.

ارتش پاکستان همچنین از کشته‌ شدن چهار فرد مسلح در دو عملیات جداگانه در مناطق کوهات و دیره اسماعیل‌خان خبر داده است.

روابط عمومی ارتش پاکستان با اشاره به این رویدادها، حکومت طالبان را به ناتوانی در کنترل مرز و جلوگیری از استفاده گروه‌های مسلح از خاک افغانستان متهم کرده است.

ارتش پاکستان مدعی شده که این حوادث نشان‌دهنده ناکامی حکومت طالبان در جلوگیری از فعالیت گروه‌های مسلح در امتداد مرز افغانستان و پاکستان است.

اسلام‌آباد بارها حکومت طالبان را به پناه‌ دادن یا ناتوانی در مهار تحریک طالبان پاکستان متهم کرده است، اما مقام‌های حکومت طالبان با رد این اتهام، تأکید دارند که اجازه استفاده از خاک افغانستان علیه کشورهای دیگر را نمی‌دهند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا