خبرگزاری دید: عطامحمد نور، رهبر جمعیت اسلامی افغانستان در پیامی در شبکه ایکس، شیعیان افغانستان را «برادران» خود خوانده و آنان را مردمی «نیکوسرشت، مبتکر، علمپرور و مهربان» توصیف کرده است.

او با انتقاد شدید از عملکرد طالبان گفته که رفتار این گروه در برابر شیعیان، فراتر از تعصب و ناشی از «جهل و گمراهی» است.
متن پیام آقای نور، به شرح زیر است:
شیعیان افغانستان برادران ما هستند؛ مردمی نیکوسرشت، مبتکر، علمپرور و مهربان. ظلم و حسادت طالبان در برابر این مردم فرهیخته، فراتر از تعصب و جنایتهایی است که این گروه جاهل مرتکب میشوند.
ای گروه حاکم! شما در جهل و گمراهی غرق شدهاید. از پیشوایان شما که ادعای اهل سنت بودن دارید، جز گردنزدن، کشتار، خونریزی، بستن درهای دانش و عقبگرد، میراث دیگری به جا نمانده است؛ چنانکه من بهعنوان یک مسلمان سنی، از شرم این اعمال، غرق در عرق میشوم.
اما از حضرت آیتالله محمدآصف محسنی، آن مرد بزرگ، بزرگترین مرکز پرورش علم، معرفت و عقلگرایی به یادگار مانده است. حوزه علمیه و دانشگاه خاتمالنبیین، مجتمع علمی و جایگاه خِرد، دانش، منطق و اخلاقیات است، نه میدان تفنگکشی و زورگویی!
هموطنان عزیز شیعه! متحد، استوار، منسجم و امیدوار باشید. ما همه با شماییم و یقیناً گردِ سُمِ خَرانِ اینان نیز خواهد گذشت.