اسلایدشوافغانستانامنیت و حوادثانفجارحکومتخبرنظامی

حمله راکتی به فرماندهی پولیس طالبان در بدخشان

خبرگزاری دید: منابع محلی از شلیک چندین راکت به فرماندهی پولیس پلیس طالبان در ولسوالی کوهستان راغ بدخشان خبر می‌دهند؛ حمله‌ای که با انفجارهای پیاپی همراه بوده، اما تاکنون گزارشی از تلفات آن منتشر نشده است.

منابع محلی در بدخشان می‌گویند حوالی ساعت ۱۱:۳۰ شب دوشنبه، چندین راکت به سمت فرماندهی پولیس طالبان در ولسوالی کوهستان راغ شلیک شد.

به گفته این منابع، چند راکت به محوطه فرماندهی اصابت کرده و دست‌کم یک راکت نیز در بخش تجاری ولسوالی فرود آمده است. همزمان، صدای تیراندازی و درگیری پراکنده در اطراف فرماندهی شنیده شده و نیروهای طالبان به حالت آماده‌باش درآمده‌اند.

منابع محلی می‌افزایند که این حمله تلفاتی در پی نداشته، اما انفجارها برای دقایقی موجب نگرانی و هراس ساکنان شده است.

تا زمان انتشار این گزارش، هیچ گروهی مسوولیت حمله را بر عهده نگرفته و مقام‌های طالبان نیز درباره این رویداد اظهار نظر نکرده‌اند.

این حمله در حالی رخ داده که در هفته‌های اخیر بدخشان شاهد افزایش تحرکات مخالفان مسلح طالبان و درگیری‌های پراکنده در بخش‌هایی از این ولایت بوده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا