افغانستاناقتصاد و توسعهخبر

خط لوله تاپی به دروازه‌های هرات رسید

خبرگزاری دید: مسوولان پروژه انتقال گاز «تاپی» اعلام کرده‌اند که خط لوله این پروژه به دروازه‌های شهر هرات رسیده و تلاش‌ها برای انتقال آن به داخل شهر و شهرک صنعتی هرات ادامه دارد.

خط لوله تاپی به دروازه‌های هرات رسید

محمدمراد امانوف، رییس عمومی پروژه تاپی، در دیدار با نوراحمد اسلام‌جار، والی طالبان در هرات، درباره روند انتقال خط لوله به داخل شهر و آمادگی‌های لازم برای اجرای این مرحله گفت‌وگو کرده است.

امانوف همچنین گفته که مسوولان پروژه تلاش دارند اقدامات لازم برای رساندن خط لوله گاز به داخل شهر هرات و شهرک صنعتی این ولایت را تکمیل کنند.

پروژه تاپی بیش از یک‌هزار و ۸۰۰ کیلومتر طول دارد و بیش از ۸۲۰ کیلومتر آن از خاک افغانستان عبور می‌کند. این خط لوله گاز ترکمنستان را از مسیر افغانستان به پاکستان و هند انتقال می‌دهد.

بر اساس برآوردهای اعلام‌شده، افغانستان در سه مرحله سالانه بین ۵۰۰ میلیون تا یک‌ونیم میلیارد مترمکعب گاز از این پروژه دریافت خواهد کرد.

پیش‌بینی شده که افغانستان سالانه حدود ۴۰۰ میلیون دالر از حق انتقال گاز تاپی به پاکستان و هند درآمد به دست آورد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا