افغانستانجنگحقوق بشرخبرسیاستمنطقه

آمریکا زیر بار غرامت جنایت جنگی افغانستان نرفت

خبرگزاری دید: سازمان دیده‌بان حقوق بشر، ایالات متحده آمریکا را به عدم مسئولیت‌پذیری در قبال قربانیان جنگ‌های افغانستان متهم کرد و خواستار پرداخت غرامت به بازماندگان شد.

آمریکا زیر بار غرامت جنایت جنگی افغانستان نرفت

با وجود مستندات گسترده از جنایات جنگی در دوران حضور نظامی ایالات متحده در افغانستان، واشینگتن همچنان از پذیرش مسئولیت حقوقی و پرداخت غرامت به قربانیان خودداری می‌کند.

سازمان دیده‌بان حقوق بشر در واکنش به این وضعیت، خواستار پاسخگویی شفاف آمریکا شد.

این سازمان تأکید دارد که عدم پرداخت غرامت، نه تنها حق قربانیان را نادیده می‌گیرد، بلکه فرهنگ بی‌مسئولیتی در حقوق بین‌الملل را تقویت می‌کند.

به گفته این سازمان فشار بر دولت آمریکا برای جبران خسارات انسانی، بخشی از روند بازسازی عدالت برای مردم افغانستان است که تا کنون نادیده گرفته شده است.

یک دیدگاه

  1. بنظر من وقتی امریکا غرامت نمیدهد و اگر دادگاهها و سازمانهای جهانی هم از وصول عاجزند باید دادگاههای افغانستانی احکامی برای توقیف و مصادره اموال امریکایی در هر نقطه از دنیا که بشود دریا یا خشکی بدهند. همان کاری که دادگاههای ایالتی امریکا نسبت به داراییهای سایر کشورها نظیر عراق، ایران، افغانستان و… تاحالا داده و داراییهایی را مصادره به کطلوب کرده.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا