افغانستانخبرزنانورزش

ذکیه خدادادی در رقابت‌های جهانی پاریس به مدال نقره دست یافت

خبرگزاری دید: ذکیه خدادادی، ورزشکار پاراتکواندوی اهل افغانستان که اکنون برای فرانسه رقابت می‌کند، در رقابت‌های گرندپری جهانی پاراتکواندو ۲۰۲۶ در پاریس مدال نقره کسب کرد.

ذکیه خدادادی در رقابت‌های جهانی پاریس به مدال نقره دست یافت

بر اساس نتایج رسمی فدراسیون جهانی تکواندو، این رقابت‌ها در شهر لووالوا-پره فرانسه برگزار شد و خدادادی در بخش زنان، وزن منفی ۴۷ کیلوگرام، به مقام دوم دست یافت.

خدادادی برای رسیدن به دیدار نهایی، ابتدا بوسرا امیره از ترکیه را با نتیجه ۲ بر ۱ شکست داد و سپس در مرحله نیمه‌نهایی با نتیجه ۲ بر صفر از سد نورجهان اکینجی گل، دیگر ورزشکار ترکیه، گذشت. او در دیدار نهایی با نتیجه ۲ بر صفر مغلوب کلودیا رومرو از مکزیک شد و مدال نقره را به دست آورد.

خدادادی پس از این رقابت‌ها گفت که هرچند برای کسب مدال طلا به میدان رفته بود، از به‌دست‌آوردن نخستین مدال نقره خود در رقابت‌های گرندپری خوشحال است. او همچنین تأکید کرد که برای رقابت‌های آینده و کسب مدال طلا تلاش خواهد کرد.

ذکیه خدادادی در بازی‌های پارالمپیک پاریس ۲۰۲۴ نیز مدال برنز کسب کرده بود. او پس از خروج از افغانستان در سال ۲۰۲۲، به فعالیت ورزشی خود در فرانسه ادامه داد و اکنون به نمایندگی از این کشور در رقابت‌های بین‌المللی شرکت می‌کند.

موفقیت‌های خدادادی در حالی ادامه دارد که زنان و دختران در افغانستان تحت حاکمیت طالبان با محدودیت‌های گسترده در عرصه‌های مختلف، از جمله ورزش، روبه‌رو هستند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا