اجتماعاسلایدشوافغانستاناقتصاد و توسعهخبرسیاست

طالبان نزدیک به پنج میلیارد افغانی را به ۱۷ پروژه اختصاص داد

خبرگزاری دید: به گزارش رسانه‌های نزدیک به طالبان، کمیسیون تدارکات این گروه، به ریاست ملا عبدالغنی برادر، معاون اقتصادی ریاست‌الوزرا، ۱۷ پروژه عمرانی به ارزش حدود پنج میلیارد افغانی را تصویب و پنج پروژه دیگر را تعدیل کرده است.

بر پایه اعلام معاونت اقتصادی ریاست‌الوزرای حکومت طالبان، این پروژه‌ها بخش‌هایی از زیربناهای گمرکی، جاده‌سازی و شبکه برق کشور را در بر می‌گیرد.

ساخت بخش‌هایی از گمرک آقینه، بازسازی بخش نخست شاهراه دو‌راهی هلمند ـ هرات، توسعه لین انتقال برق ۲۲۰ کیلوولت حصار شاهی ننگرهار و ساخت ایستگاه فرعی ۴۰ میگاولت‌آمپیر برای انتقال انرژی کارخانه گاز یتیم‌تاق جوزجان، از جمله پروژه‌های تصویب‌شده است.

این پروژه‌ها همچنین ساخت برخی جاده‌های شهر کابل و اجرای پروژه‌های انتقال و توزیع برق در ولایت‌های مختلف را دربر می‌گیرد.

گفته شده هزینه این پروژه‌ها از سوی حکومت طالبان تأمین می‌شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا