اسلایدشوافغانستانخبرسیاستمنطقه

تهران: نشست ۴ جانبه پیرامون افغانستان در راه است

خبرگزاری دید: سخنگوی وزارت امور خارجه ایران از برنامه‌ریزی برای برگزاری نشست چهارجانبه دیگری درباره افغانستان در ماه‌های آینده خبر داده و تأکید کرده است که تهران تحولات و روندهای مرتبط با این کشور را با جدیت دنبال می‌کند.

تهران: نشست 4 جانبه پیرامون افغانستان در راه است

اسماعیل بقائی، سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، اعلام کرده است که تهران در نظر دارد در ماه‌های آینده نشست چهارجانبه دیگری را با محوریت افغانستان برگزار کند.

به گزارش رسانه‌های ایرانی، بقائی این موضوع را در نشست خبری هفتگی خود مطرح کرده و گفته است که ایران تحولات و روندهای مرتبط با افغانستان را به‌گونه جدی دنبال می‌کند.

وی با اشاره به برگزاری نشست‌های منطقه‌ای، از جمله اجلاس شانگهای، نشست چهارجانبه و نشست فرمت مسکو در ماه میزان، بر ادامه تلاش‌های منطقه‌ای در ارتباط با افغانستان تأکید کرده است.

با این حال، سخنگوی وزارت خارجه ایران درباره کشورهای شرکت‌کننده و زمان دقیق برگزاری نشست چهارجانبه آینده جزئیات بیشتری ارائه نکرده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا