افغانستانخبر

لاوروف: کشورهای منطقه باید محور حل چالش‌های افغانستان باشند

خبرگزار دید: سرگئی لاوروف، وزیر امور خارجه روسیه، فرمت مشورتی مسکو را مهم‌ترین بستر منطقه‌ای برای ایجاد اجماع درباره افغانستان دانسته و بر تقویت همکاری کشورهای همسایه برای رسیدگی به چالش‌های امنیتی و سیاسی کشور تأکید کرد.

لاوروف: کشورهای منطقه باید محور حل چالش‌های افغانستان باشند

لاوروف روز سه‌شنبه، ۱۲ عقرب، در چهارمین کنفرانس بین‌المللی مینسک درباره امنیت اوراسیا در بلاروس گفته که هشتمین نشست فرمت مسکو ماه گذشته با حضور هیأت بلندپایه افغانستان در مسکو برگزار شد.

او تأکید کرده که کشورهای منطقه باید نقش اصلی را در رسیدگی به مسایل افغانستان بر عهده بگیرند و همکاری و گفت‌وگوی منطقه‌ای را نمی‌توان با نقش‌آفرینی قدرت‌های خارجی جایگزین کرد.

وزیر خارجه روسیه همچنین خواستار ایجاد ساختار امنیتی فراگیر در اوراسیا بر پایه احترام متقابل، برابری حاکمیتی و تضمین امنیت همه کشورها شده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا