جهانخبرسیاست

اکونومیست: جمهوری‌خواهان شکست انتخاباتی را به اسرائیل نسبت دادند

خبرگزاری دید: نشریه اکونومیست در مطلبی نوشته است که شکست انتخاباتی جمهوری‌خواهان در امریکا، بار دیگر روابط واشنگتن و تل‌آویو را زیر فشار قرار داده و حمایت از اسرائیل به یک موضوع جنجالی در سیاست داخلی امریکا تبدیل شده است.

اکونومیست: جمهوری‌خواهان شکست انتخاباتی را به اسرائیل نسبت دادند

بر اساس این نوشته، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور امریکا، در روز انتخابات میان‌دوره‌ای اعلام کرد که کمک‌های نظامی کشورش به اسرائیل تا پایان سال جاری قطع خواهد شد. ترامپ مدعی شد که اسرائیل دیگر به این کمک‌ها نیاز ندارد و وضعیت اقتصادی‌اش رو به رشد است؛ با این حال، او پیامدهای سیاسی حمایت از اسرائیل را نیز یکی از دلایل این تصمیم عنوان کرد.

جی‌دی ونس، معاون رئیس‌جمهور امریکا، نیز یک روز پس از انتخابات، جنگ ایران و روابط امریکا با اسرائیل را از عوامل شکست جمهوری‌خواهان دانست.

اکونومیست می‌نویسد که محبوبیت اسرائیل در میان افکار عمومی امریکا به‌طور پیوسته کاهش یافته است. حملات نظامی اسرائیل در غزه و لبنان، نارضایتی رأی‌دهندگان و سیاستمداران هر دو حزب دموکرات و جمهوری‌خواه را برانگیخته و حمایت از تل‌آویو را به موضوعی بحث‌برانگیز در فضای سیاسی امریکا تبدیل کرده است.

به نوشته این نشریه، جنگ نامحبوب با ایران نیز توجه‌ها را بیش از پیش به کمک سالانه ۳.۸ میلیارد دالری امریکا به اسرائیل جلب کرده است؛ کمک‌هایی که تقریباً تمام آن به‌صورت یارانه برای خرید تسلیحات و تجهیزات نظامی ساخت امریکا اختصاص می‌یابد.

اکونومیست در نهایت تأکید می‌کند که پیروزی دموکرات‌ها و افزایش انتقادها از سیاست‌های اسرائیل می‌تواند روند افول اتحاد میان امریکا و اسرائیل را سرعت ببخشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا