Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
اسلایدشوافغانستانخبرسیاست

رایزنی مشاور امنیت ملی با استرالیایی‌ها در مورد روند صلح

حمدالله محب مشاور امنیت ملی کشور با «لچلن استران» رییس عمومی بخش آسیای جنوبی و غربی در وزارت خارجه استرالیا و خانم نیکولاگوردن اسمیت سفیر آن کشور در کابل دیدار و گفت‌وگو کرد.

حمدالله محب مشاور امنیت ملی کشور با «لچلن استران» رییس عمومی بخش آسیای جنوبی و غربی در وزارت خارجه استرالیا و خانم نیکولاگوردن اسمیت سفیر آن کشور در کابل دیدار و گفت‌وگو کرد.
به گزارش خبرگزاری دید، حمدالله محب مشاور امنیت ملی کشور در دیدار با داکتر «لچلن استران» رییس عمومی بخش آسیای جنوبی و غربی در وزارت خارجه استرالیا و خانم نیکولاگوردن اسمیت سفیر آن کشور مقیم کابل، روی همکاری‌های منطقه‌ای برای صلح، آتش‌بس، گفت‌وگوهای بین‌الافغانی و برگزاری انتخابات ریاست جمهوری بحث و تبادل نظر نمودند.
مشاور امنیت ملی کشور از همکاری‌های استرالیا به خصوص در چارچوب حمایت قاطع و قربانی آن کشور در کنار نیروهای امنیتی و دفاعی افغانستان در عرصه مبارزه با تروریزم، ستایش کرد.
آقای محب همچنان گفت که اصلاحات در سکتور امنیتی باعث کاهش بی‌سابقه تلفات نیروهای امنیتی و دفاعی شده است.
جانب استرالیا از قربانی و قهرمانی‌های نیروهای امنیتی و دفاعی افغانستان در راستای مبارزه با تروریزم قدردانی کرد و اطمینان داد که کشورش در بخش‌های مختلف به خصوص عرصه نظامی به همکاری‌های خود با افغانستان ادامه می‌دهد.

دکمه بازگشت به بالا