اسلایدشوافغانستانخبر

جنگجویان مجلس به ارگ فراخوانده شده‌اند


یک منبع از مجلس نمایندگان به خبرگزاری دید می‌گوید، آن شمار اعضای مجلس که در نشست علنی چند روز پیش به برخورد فزیکی و مشاجره پرداخته بودند، برای آشتی به ارگ فراخوانده شده‌اند.
این منبع که نمی‎خواهد نامی از وی برده شود می‌افزاید: عبدالرئوف ابراهیمی، همایون همایون، عبیدالله بارکزی، لالی حمیدزی و گل پاچا مجیدی، به ارگ ریاست‏جمهوری فراخوانده شدند.
گفته می‎شود که رییس‎جمهوری آن‎ها را به ارگ فراخوانده تا میان‎شان صلح برقرار شود.
از چند مدت پیش که رییس و رییس دبیرخانه مجلس نمایندگان به اختلاس ده‎ها میلیون افغانی متهم شدند، اختلافات میان آقای ابراهیمی و معاون اول شورا به تنش مبدل شد.
از سوی دیگر مشاجرات لفظی و برخورد فزیکی میان گل پاچا مجیدی، لالی حمیدزی، عبیدالله بارکزی و شماری دیگر از نمایندگان مجلس بر سر قطع یا پخش نشست روز چهارشنبه، منجر به بدتر شدن وضعیت مجلس و اقدام به جمع‎آوری امضا برای برکناری رییس شد.
در گذشته حرف‎وحدیث‎های زیادی در مورد وجود فساد گسترده در مجلس، دست‌داشتن اعضای آن به غصب زمین و تبانی در قراردادهای کلان لوجستیکی وجود داشت، ولی این اولین بار است که اسناد و شواهد، از درون این نهاد به بیرون درز کرده و باعث تنش آلود شدن فضای مجلس شده است.

دکمه بازگشت به بالا