اسلایدشوافغانستانخبرورزش

راشد خان: هدف من رسیدن به یک‌هزار ویکت در مسابقات بیست‌آوره است

خبرگزاری دید: راشد خان، ستاره مشهور تیم ملی کریکت افغانستان و کاپیتان تیم ام‌آی‌کیپتاون در لیگ برتر کریکت آفریقای جنوبی، از هدف خود برای دستیابی به یک‌هزار ویکت در مسابقات بیست‌آوره خبر داد.

راشد خان: هدف من رسیدن به یک‌هزار ویکت در مسابقات بیست‌آوره است

راشد خان، ستاره تیم ملی کریکت افغانستان، از هدف بلندپروازانه‌اش برای رسیدن به یک‌هزار ویکت در مسابقات بیست‌آوره خبر داده است.

وی در گفت‌وگو با ای‌اس‌پی‌ان کریک انفو تاکید کرد که برای دستیابی به این هدف آماده است و این دست‌آورد را یک موفقیت بزرگ در حرفه‌اش می‌داند.

وی در حال حاضر به عنوان کاپیتان تیم ام‌آی‌کیپتاون (MI Cape Town) در لیگ برتر کریکت آفریقای جنوبی بازی می‌کند و با تجربه و مهارت‌های خود، به دنبال ایجاد رکوردهای جدید در دنیای کریکت است.

وی با اشاره به چالش‌های پیش رو، ابراز امیدواری کرد که با تلاش و تمرکز، بتواند به هدفش دست یابد و نام خود را در تاریخ کریکت ثبت کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا