Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
افغانستانخبرزنانسلامتغذاکودکان

جاپان در بخش دست‌رسی به خدمات سوءتغذیه افغانستان را حمایت می‌کند

خبرگزاری دید: تاکایوشی کورومیا، سفیر جاپان در کابل به اشاره به حمایت کشورش از شهروندان افغانستان در بخش دسترسی به خدمات سوءتغذیه اطمینان داده است.

جاپان در بخش دست‌رسی به خدمات سوءتغذیه افغانستان را حمایت می‌کند

کورومیا هنگام بازدید از یک مرکز سوءتغذیه در کابل بیان کرده است.

وی افزوده است که دیدن رنج مادران و کودکان مبتلا به سوءتغذیه دلخراش بوده اما بر ادامه‌ی ارایه کمک‌های حیاتی از سوی برنامه جهانی خوراک و شریکان آن، اطمینان داد.

این اظهارات سفير جاپان در حالی است که کشورش پیش‌تر مبلغ هفت میلیون دالر به‌هدف حمایت از مردم افغانستان به برنامه جهانی خوراک کمک کرده بود.

سفیر جاپان در حالی از حمایت کشورش در بخش دست‌رسی خانواده‌ها به خدمات سوءتغذیه خبر داده است بر اساس گزارش‌ها، آمارهای سوءتغذیه در افغانستان افزایش یافته است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا