Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
آزادی بیاناسلایدشوافغانستانحقوق بشرحکومتخبرسیاست

ملا هبت‌الله: از شریعت عقب نمی‌نشینم

خبرگزاری دید: هبت‌الله آخوندزاده، رهبر حکومت سرپرست، در سخنرانی روز عید قربان در مسجد عیدگاه قندهار، بار دیگر از اجرای کامل شریعت دفاع و تأکید کرد که «حتی یک قدم از احکام اسلامی عقب‌نشینی نمی‌کنم».

ملا هبت‌الله: از شریعت عقب نمی‌نشینم

وی با اشاره به ۲۰ سال حضور نظامی امریکا و متحدانش در افغانستان، این دوره را «سال‌های تاریک اشغال و سلطه کفار» توصیف کرد و از ایالات متحده به عنوان «قاتل مسلمانان فلسطین» نام برد.

رهبر طالبان در ادامه، دموکراسی را «راه نجات‌بخش» ندانست و گفت تنها راه سعادت افغانستان، اجرای کامل شریعت اسلامی است.

او همچنین از مجازات‌هایی مانند «حد و قصاص» دفاع کرد و آن‌ها را مطابق با اسلام دانست.

این سخنان در حالی مطرح شده که حکومت سرپرست هنوز از سوی هیچ کشور جهان به رسمیت شناخته نشده و جامعه جهانی، رعایت حقوق بشر، به‌ویژه حقوق زنان و اقلیت‌ها را شرط تعامل با این حکومت اعلام کرده است.

در شرایطی که حکومت سرپرست همچنان با بحران مشروعیت بین‌المللی و فشارهای شدید اقتصادی مواجه‌ است، این سخنان نشان می‌دهد که رهبری طالبان، اولویت خود را نه به تعامل با جهان، بلکه به تثبیت یک‌جانبه‌گرایی ایدئولوژیک قرار داده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا