Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
جنگجهانحقوق بشرخبرسیاستمنطقهنظامی

نماینده بلجیم خطاب به سفیر اسرائیل: در نابودی مردم فلسطین موفق نخواهید شد

خبرگزاری دید: در نشست اخیر پارلمان فلاندرز بلجیم، میان جوس د‌هاسه، نماینده برجسته حزب کارگران بلجیم و ادیت روزن‌زویگ-آبو، سفیر رژیم اسرائیل در بلجیم و لوکزامبورگ، جدال لفظی شدیدی رخ داد.
این درگیری لفظی در واکنش به جنگ جاری رژیم اسرائیل علیه غزه و جنایات ادعاشده علیه مردم فلسطین شکل گرفت.

جوس د‌هاسه با لحنی آتشین و بی‌پرده خطاب به سفیر اسرائیل گفت: «چطور جرئت می‌کنید؟ چطور جرئت می‌کنید نسل‌کشی علیه فلسطینی‌ها را توجیه کنید؟ چطور جرئت می‌کنید در این‌جا دروغ‌های‌تان را بفروشید؟»

وی با اشاره به اشغال ۷۷ ساله فلسطین افزود:
«شما هستید که سازمان‌دهی اشغال و جدایی‌طلبی را در فلسطین انجام داده‌اید. شما هستید که به اشغالگری ادامه می‌دهید. شما هستید که امروز دست به نسل‌کشی زده‌اید.»

د‌هاسه در ادامه با بیان این‌که جهان شاهد جنایات اسرائیل است، تأکید کرد: «شما می‌خواهید مردم فلسطین را نابود کنید، اما موفق نخواهید شد. شما می‌خواهید مقاومت فلسطینی‌ها را بشکنید، اما موفق نخواهید شد. شما همچنین می‌خواهید با دروغ‌های‌تان همبستگی جهانی با فلسطین را از بین ببرید، ولی موفق نخواهید شد؛ چون تمام دنیا شما را می‌بیند.»

او در پایان با اشاره به پیگرد قانونی مقامات اسرائیلی گفت: «مقاومت ادامه خواهد یافت و این مقاومت آزادی مردم فلسطین را تضمین خواهد کرد. رهبران حکومت شما در نهایت در جایی قرار خواهند گرفت که به آن تعلق دارند؛ در دادگاه جنایی بین‌المللی.»

این سخنان با تشویق تعدادی از نمایندگان حاضر همراه شد و واکنش‌های گسترده‌ای در شبکه‌های اجتماعی و رسانه‌های اروپایی در پی داشت. سفارت اسرائیل تاکنون واکنشی رسمی به این اظهارات منتشر نکرده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا