Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
اجتماعاسلایدشوجنگزنانسیاستغذاکودکانمنطقهنظامی

اعتراض جهانی به نظامی‌سازی کمک‌ها در غزه

خبرگزاری دید: بیش از ۱۷۰ سازمان بین‌المللی، از جمله عفو بین‌الملل، در بیانیه‌ای مشترک خواستار پایان دادن به نظام توزیع کمک‌های انسانی با نظارت و مداخله نظامی اسرائیل در غزه شدند؛ ساختاری که به گفته آن‌ها منجر به مرگ بیش از ۵۰۰ فلسطینی و زخمی شدن ۴ هزار تن دیگر شده است.

در این بیانیه آمده است: «این پاسخ انسانی نیست، بلکه طرح نظامی برای کنترل و اعمال قدرت بر کمک‌های ضروری است. غذا نباید با صدای گلوله همراه باشد.»

نهادهای امضاکننده این بیانیه تأکید کرده‌اند که سیستم فعلی «توزیع کمک با ابزار نظامی» نه‌تنها ناکارآمد و خطرناک است، بلکه حقوق اولیه غیرنظامیان را نیز نقض می‌کند.

سازمان عفو بین‌الملل در این خصوص هشدار داده است: «نظامی‌سازی کمک‌رسانی، جان هزاران فلسطینی را به خطر انداخته و باید فوراً متوقف شود. تنها راه قانونی و اخلاقی، بازگشت به ساختار دسترسی بشردوستانه با هدایت و نظارت سازمان ملل است.»

این بیانیه در حالی منتشر شده که شرایط انسانی در نوار غزه روز به روز بحرانی‌تر می‌شود و بسیاری خانواده‌ها برای تأمین غذا، آب و دارو با مشکلات جدی مواجه هستند.

فعالان حقوق بشر و سازمان‌های امدادرسان خواستار فشار جامعه جهانی برای پایان دادن به این روند خطرناک و بازگشت به اصول انسانی در کمک‌رسانی شده‌اند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا